И ти имаш право да се храниш здраво

Контакт инфо

 • Дирекција
 • Улица:

  Ул Никола Карев 25а Кочани Р. Македонија

 • Телефон: +389 2 1234 567
  +389 2 1234 567
 • Факс: +38933278911
 • Е-пошта: info@kis.com.mk
 • Придружница Скопје
 • Улица:

  Бул. Трета Македонска Бригада бр. 48а Скопје Р. Македонија

 • Телефон: +38922440304
  +38932431818

Ваше Име

Е-пошта

Телефон

Наслов

Вашата порака

;