И ти имаш право да се храниш здраво

ШАМПИЊОНИПАСТЕРИЗИРАН ВО ТЕГЛА

Пастеризираните шампињони се користат за директна конзумација или како прилог во други јадења. Да се чуваат на собна температура, по отварање да се чуваат во ладилник на температура до 8 степени целзиусови.

Повеќе

ШАМПИЊОНИСАЛАМУРЕНИ ВО ЌЕСА

Саламурени шампињони во ПЕТ гранулатни вакуум фолии може директно да се конзумираат или дополнително термички да се обработат. Да се чуваат на собана температура, по отварање да се чуваат во ладилник на температура до 8 степ. Целз.

Повеќе

ШАМПИЊОНИСВЕЖИ ШАМПИЊОНИ

Квалитетот и континуитетот на свежите шампињони преку целата година се белег на примарното производство на ШАМПИЊОНИ КИС. Чувајќи ги на температура од 2 степени целзиусови го продолжувате рокот на употреба.

Повеќе
;