Производи

ШАМПИЊОНИ

СВЕЖИ

Квалитетот и континуитетот на свежите шампињони преку целата година се белег на примарното производство на ШАМПИЊОНИ КИС. Чувајќи ги на температура од 2 степени целзиусови го продолжувате рокот на употреба.