Производи

ШАМПИЊОНИ

ПАСТЕРИЗИРАНИ

Пастеризираните шампињони се користат за директна конзумација или како прилог во други јадења. Да се чуваат на собна температура, по отварање да се чуваат во ладилник на температура до 8 степени целзиусови.